EKMANSGATAN 5  KORAD TILL GÖTEBORGS BÄSTA BYGGNAD!  Byggnaden är resultatet av ett nära samarbete mellan Albert Svensson och Inobi.

Om Arkitekt albert

ett hem utöver det vanliga

Vi gör drömmar till verklighet

Vi gör byggnader som är för dem som ställer extra höga krav på sitt boende. Kanske är det du. Ta en titt på vad vi gjort och bestäm själv.

När du tar en titt på vad vi har gjort tidigare kommer du att märka att det är något alldeles speciellt med våra hus. En kvalitet som är svår att hitta idag. Vi är stolta över att vara ett av de få företagen i Sverige som kan erbjuda detta.
 

Alla vill ha ett vackert hem att visa upp. Och kanske tillhör du gruppen som, liksom våra tidigare kvalitetsmedvetna och kräsna kunder, tilltalas av det utsökta hantverket och den perfekta detaljen.

Arkitekt Albert är ett unikt företag. Vi designar hus som är grundade i allmängiltiga, tidlösa eller otidsenliga skönhetsvärden. Vår vision är att de ska byggas med traditionella material och med den skicklighet som är grundad i månghundraåriga hantverkstraditioner. Albert, som driver företaget, är vid sidan av sin arkitektutbildning på Chalmers och studier i klassisk arkitektur på Notre Dame, även utbildad möbelsnickare och konstnär. Han har också tidigare arbetat som byggnadssnickare.

Vi utför konsult- och ritningsarbete för nybyggnader, ombyggnader och tillbyggnader. Vi formger hela byggnaden från placeringen på tomten till detaljutformningen av konstruktionen. Vårt mål är alltid att skapa högklassiga byggnader med klassisk tradition eller stark regional förankring.

Nybyggnader

Tillbyggnader

ombyggnader

Tidslinje

Arkitekt alberts historia

2020 Årets arkitekt

Framröstad av följarna av Arkitekturupprorets facebookgrupper.

2023 Årets vackraste hus

Ett hus Albert Svensson ritat tillsammans med Fredrik Rosenhall blev framröstat som årets vackraste nybyggnad. Det ligger på Ekmansgatan 5 i Lorensbergs Villastad i Göteborg.

Följ oss

Kontakt info

073 – 429 77 71