Arkitekt Albert

VI RITAR HUS SOM MAN GJORDE FÖRR

Om Arkitekt Albert

Om du drömmer om ett hem utöver det vanliga så är det Arkitekt Albert du skall vända dig till.

Vi gör byggnader som är för dem som ställer extra höga krav på sitt boende. Kanske är det du. Ta en titt på vad vi gjort och bestäm själv.

Du kommer att upptäcka att det är något särskilt med våra hus – En kvalitet som är ovanlig numera. Och vi är ett av mycket få företag i Sverige som kan erbjuda detta.

Alla vill ha ett vackert hem att visa upp. Och kanske tillhör du gruppen som, liksom våra tidigare kvalitetsmedvetna och kräsna kunder, tilltalas av det utsökta hantverket och den perfekta detaljen.

Ta kontakt så får vi diskutera kring era förutsättningar och drömmar. Med lite tur får vi en lucka och kan åta oss uppdraget att skapa ert drömhus.

Arkitekt Albert är ett unikt företag. Vi ritar hus med förankring i allmängiltiga, tidlösa eller otidsenliga skönhetsvärden. Vår vision är att de skall byggas med traditionella material och med den skicklighet som är grundad i månghundraåriga hantverkstraditioner. Albert, som driver företaget, är vid sidan av arkitektutbildningen på Chalmers och studier i klassisk arkitektur på Notre Dame, utbildad möbelsnickare och konstnär och har bland annat jobbat som byggnadssnickare.

Vi utför Konsult- och ritningsarbete för nybyggnader, ombyggnader och tillbyggnader. Formgivning av hela byggnaden från placering på tomten till detaljutformning av konstruktioner. Alltid med ambitionen att skapa högklassiga byggnader i klassisk tradition eller med stark regional förankring.

Se också vår facebooksida.

© 2023 Arkitekt Albert

Theme by Anders Norén